Cursuri de modă

Cursurile de la Institutul de Modă Burgo se adresează studenților care doresc să intre pentru prima dată în contact cu lumea fermecătoare a creației vestimentare sau care doresc să se specializeze, dar și experților în domeniu care își doresc să treacă la un nou nivel pe plan profesional.

Metoda exclusivă de predare este caracterizată de atenția sporită față de individualitatea fiecărui student, fiind totodată susținută de materiale unice originale vândute în întreaga lume. Studentul poate personaliza de asemenea frecvența participării la cursuri, fapt care și determină perioada necesară finalizării lor. Flexibilitatea în ceea ce privește orarul facilitează posibilitatea de a modifica oricând durata cursului în raport cu nevoile individuale. Gama variată de cursuri permite instruirea în domenii-cheie ale modei.

CURSURI ANUALE

Cursurile au o durată de 1 până la 2 ani. Acestea se adresează celor care intră pentru prima dată în contact cu lumea modei necesitând astfel o pregătire prelungită, celor care doresc să știe să gestioneze toate abilitățile necesare cerute de piața forței de muncă.
Metodele de învățare reflectă astfel nevoia unei educații profesionale superioare în cadrul căreia dobândirea abilităților practice necesare devine unul dintre obiectivele principale, obiective care pot fi atinse datorită diverselor ateliere.

Dați click pe fiecare curs anual de mai jos pentru a citi detalii privind programa și prețurile.