Peste 10 Motive pentru care să alegi Burgo

1. ÎNFIINȚAT ÎN 1961

Angajamentul și pasiunea au caracterizat întotdeauna activitatea Institutului pentru modă Burgo, datorită directorului și colaboratorilor săi, care au transmis dragostea pentru această meserie tuturor profesorilor și directorilor sediilor din întreaga lume, iar aceștia la rândul lor studenților.

2. ITALIANS DO IT BETTER!

Cine te poate învăța mai bine moda decât italienii? Fondatorul, proprietatea și majoritatea colaboratorilor sunt italieni, ca garanție a instruirii Made in Italy!

3. NUMĂR LIMITAT PER LECȚIE ȘI LECȚII PERSONALIZATE

Fiecare profesor are un număr limitat de studenți pentru a putea garanta o învățare optimă, ocupându-se în mod individual de fiecare în parte și conturând o programă școlară personalizată.

4. VEI FI ÎNTOTDEAUNA PARTE DIN NOI!

O dată înscris, vei rămâne parte din Institut pentru totdeauna! După terminarea cursului și chiar după mulți ani, ai ocazia să participi la cursuri de specializare sau de perfecționare în orice locație Burgo din Italia sau străinătate, fără a fi nevoit să plătești o nouă înscriere!

5. NU EȘTI DOAR UN NUMĂR!

Profesorii te cunosc și sunt întotdeauna gata să te asculte și să te ajute în orice problemă! De asemenea, fiind în contact constant cu sediul central de la Milano, ai posibilitatea de a-l cunoaște pe fondatorul Fernando Burgo și colaboratorii săi și de a fi sfătuit chiar de aceștia în domeniul creației vestimentare pe toată perioada de școlarizare!

6. AVEM CELE MAI BUNE ȘI RECUNOSCUTE CĂRȚI DE MODĂ

Folosim cele mai bune și recunoscute cărți de modă, IL FIGURINO și IL MODELLISMO, texte complete și actualizate care însoțesc toți studenții noștri, iar foștii noștri studenți continuă să se consulte chiar și după terminarea cursului pentru orice îndoială sau nevoie. Noi cunoaștem cel mai bine aceste cărți, deoarece sunt editate chiar de către Institutul nostru! Sunt în versiune italiană și engleză, iar datorită experților noștri le reînnoim periodic.

7. FOARTE MULT STUDIU PRACTIC

Programa noastră școlară se bazează pe 80% practică și anume: laboratoare, crearea de colecții, realizarea acestora direct în cadrul institutului, croitorie profesională intensivă și multe altele, toate acestea ținând cont și de dorințele studentului!

8. DUPĂ TERMINAREA STUDIILOR, EȘTI GATA DE LUCRU!

“Metoda Burgo” nu oferă o cunoaștere generală! Cine termină studiile la noi, știe deja să lucreze și este gata să profeseze într-un atelier, într-o casă de modă, sau în staff-ul unui designer de modă!

9. TOATĂ LUMEA LA ȘCOALĂ!

Școala este cosmopolită: limbile și culturile sunt amestecate, ivindu-se posibilitatea de a se crea noi prietenii, schimburi de idei, colaborări, noi firme, branduri etc.

10. PLĂȚI LUNARE, FĂRĂ SEMNĂTURI SAU ALTE INTERESE

Știm cât de dificil poate fi pentru un tânăr sau familia sa să plătească taxa de curs integrală, de aceea oferim posibilitatea celor care solicită să plătească lunar fără dobândă, fără a semna nimic, fără intermediari sau bănci.

11. TOATE ȘCOLILE BURGO DIN LUME FOLOSESC ACEEAȘI METODĂ

În afară de sediile principale Milano și Roma, Institutul Burgo are sedii în întreaga lume: România, Indonezia, Brazilia, Mexic, Turcia, Elveția, Emiratele Arabe Unite etc.

12. SUNTEM ÎN CONTACT CONSTANT CU SEDIUL CENTRAL DE LA MILANO

Pentru a fi în pas cu moda de la Milano, pregătim studenții pe baza ultimelor tendințe de modă actualizate direct de la sediul central.
Profesorii sunt dinamici, eficienți și mai ales mereu la zi cu ultimele informații în domeniu. Ei au fost selectați cu foarte mare atenție de fondatorul Fernando Burgo și colaboratorii săi, pe baza talentului și aptitudinilor foarte bine dezvoltate, fiind dornici de a împărtăși cu noua generație cunoștințele tehnice pe care le posedă și experiența dobândită de-a lungul anilor.Ei sunt instruiți special în abordarea metodologiei și mereu în contact cu noile oportunități de perfecționare, astfel încât cunoștințele lor să fie constant actualizate, în consecință transmise în mod corect și studenților!

13. BURGO FASHION SHOW

Pe bază de selecție, oferim posibilitatea de a participa la prezentarea finală de an a Institutului de Modă Burgo din Milano, trăind emoția unei experiențe unice în capitala modei!